Nieuw vakantiepark

Verhuur door Landal GreenParks

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief

Buitenplaats de Reeënwissel

Kom langs op de locatie

Plan een afspraak voor uw bezoek

U heeft elke dinsdagmiddag van 12 tot 16 uur de gelegenheid om een kijkje te komen nemen op Buitenplaats De Reeënwissel in Hoogersmilde. 

Wilt u liever een afspraak maken voor een bezoek op een andere dag? Vul dan aub het formulier op deze pagina, onze adviseur zal dan contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

 

Afspraak maken

Afspraak maken

9 + 4 =

NATUURLIJK GENIETEN

Buitenplaats 
de Reeënwissel

diverse types vakantiewoningen

Op Buitenplaats de Reeënwissel worden diverse types vakantiewoningen gerealiseerd die geschikt zijn voor 2, 4, 5, 6 en 7 personen. De vakantiewoningen kunnen voorzien worden van wellness en sauna, afhankelijk van het type woning. Alle woningen staan op eigen grond. U kunt als eigenaar zelf beslissen of u de woning wilt verhuren.

 

 

 

 

Prachtige omgeving

Buitenplaats de Reeënwissel ligt in Drenthe, de Oerprovincie van Nederland. Resort de Reeënwissel ligt direct aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, met 6000 Ha een van de grootste aangesloten bosgebieden van Nederland. Binnen een straal van 30 Km liggen nog 3 nationale parken, namelijk het Dwingelderveld, de Drentsche Aa en de Weerribben – Wieden.

op een toplocatie

Buitenplaats de Reeënwissel is gelegen op de grens van de Oerprovincie Drenthe en het bosrijke deel van Friesland. Direct aan het stoere gebied van het Nationaal park Drents Friese Wold. In deze TOP-regio liggen nog eens drie andere Nationale parken.
De camping ligt nabij de toeristische dorpen Appelscha, Diever en Dwingeloo. Ook de Koloniën van Weldadigheid zijn vlakbij.

verhuur, eigen gebruik of combinatie

Investeert u in een vakantiewoning geheel voor eigen gebruik, voor verhuur of voor een combinatie van beide?  Bij Buitenplaats de Reeënwissel heeft u alle keuze. Daarbij wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Buitenplaats de Reeënwissel.